Medicinale kwaliteiten van honing en kaneel Honing en kaneel kunnen we zien als een multifunctioneel geneesmiddel. De kwaliteiten van honing worden al eeuwenlang geroemd. Als je aan honing ook nog kaneel toevoegt ben je in het bezit van een heuse medicijnkast tegen allerlei kwalen. Meerdere wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de werking van dit simpele geneesmiddel. De reeks toepassingen van kaneel en honing is lang:hartproblemen, bloedvatenvernauwing, artritis, psoriasis, astma, verkoudheid, influenza, maagproblemen en middel tegen puistjes om er maar een paar te noemen. Honing en kaneel kunnen gebruikt worden zonder een enkele bijwerking. Ook al is honing zo zoet, dan nog kan het in de juiste dosering medicinaal gebruikt worden door diabetici patiënten.

honing en cholesterol met een medische variant van het nieuw-zeelandse manuka honing, genaamd Medihoney. . Hiermee werden vooral tot nu toe niet te verhelpen zweren bezworen. Onderzoekers denken dat de kracht van honing als bacteriekiller vooral gelegen is in het feit dat honing nauwelijks water bevat, waardoor bacteriegroei niet gestimuleerd wordt en doordat het in interactie met de gangbare lichaamsvloeistoffen zoiets als hydrogen peroxide voortbrengt wat een afremmende werking heeft.

Nu steeds meer mensen immuun worden voor onze moderne antibiotica en de hang naar alles wat natuurlijk is groter wordt, was een studie naar het overbekende spul een vanzelfsprekend iets. Honing, het heerlijke voortbrengsel van bijen, staat al eeuwen bekend als een mineralenshot voor je organen (inclusief huid downloaden en haar maar ook als werkzaam antibioticum. Voordat de moderne antibiotica op de markt kwam, was het heel gewoon met honing aan de slag te gaan. Wetenschappers van onder meer de vu in Amsterdam brengen de heilzame eigenschappen opnieuw voor het voetlicht. Uit recente laboratoriumtesten blijkt hoe goed honing in staat is om bacteriën uit de weg te ruimen, inclusief de Stahpylococcus, en bacterievorming op de huid te verminderen. Uit Iers onderzoek blijkt ook dat honing de wondheling kan bespoedigen, en de pH waarde van de huid terug kan brengen, ook handig als de huidbarrière uit balans. Klinisch onderzoek laat zien dat honing op brandwonden deze sneller heelt dan het veelal gebruikte flammazine (zilver-sulfadiazine). Onderzoek laat zien dat brandwonden behandeld met honing binnen 7 dagen voor 91 bacterievrij zijn, tegenover 7 van de met flammazine behandelde brandwonden. . Na 2 waarde weken schijnt 87 van de wonden er beter uit te zien, tegenover 10 van de met flammazine behandelde wonden. Bij het Nederlandse onderzoek was het bedrijf Bfactory betrokken dat een medicinale honing heeft gemaakt, genaamd revamil. . Geproduceerd door bijtjes in een streng gecontroleerde omgeving.

honing en cholesterol

Artsen hebben geen verklaring: Meng


Honing met kaneel als geneesmiddel. Probeer het gewoon zelf, het is lekker, goedkoop en je kunt er is zeker gezondheidsvoordeel mee te behalen! Wetenschappers accepteren honing als een effectief medicijn voor allerlei ziekten. Honing kan worden gebruikt zonder enige bijwerkingen voor diabetes patiënten. Een mengsel van honing en kaneel zou bij vele kwalen kopen kunnen helpen! Honing wordt geproduceerd in de meeste landen van de wereld. Hedendaagse wetenschappers accepteren honing ook als een wonderolie (heel effectief) voor alle soorten kwalen Honing werd eeuwenlang als wondheler ingezet.

Artsen hebben geen verklaring: Meng Kaneel en Honing


Zie ook: 17 reasons to Use honey and Cinnamon. Honey and cinnamon cures do they really work? Heres what you need to know.

honing en cholesterol

Puistjes: maak een pasta van drie eetlepels honing en een theelepel hoog kaneelpoeder. Breng dit aan op de puistjes voordat je gaat slapen en was het de volgende dag met warm water. Doe dit twee weken dagelijks, het verwijdert de puistjes vanaf de wortel. Gas: Volgens onderzoeken in India en Japan, is gebleken dat als honing met kaneelpoeder wordt ingenomen, de maag vrij wordt van gassen. Slechte adem: Mensen uit zuid Amerika gorgelen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water opgelost zijn, waardoor hun adem de hele dag door fris blijft. Gehoorverlies: neem dagelijks s morgens en s avonds honing en kaneelpoeder, in gelijke delen, het herstelt het gehoor. Honing is het enige voedsel op de planeet wat niet zal bederven, of die de wetenschap niet kan namaken.

Hij zal soms tot suiker werkelijkheid is honing altijd honing. Als het op een koele donkere plaats gedurende een lange tijd wordt bewaard, zal het kristalliseren. Wanneer dit gebeurt, draai het deksel eraf, kook water en zet de pot met honing in het warme water, zet het vuur uit en laat het vloeibaar worden. Het is dan net zo goed als het ooit was. Kook honing nooit en plaats het nooit in een magnetron. Als je dit doet vernietig je de enzymen in de honing.

Honing en Kaneel, een gouden combinatie - levendeNatuur


Lang leven: Thee gemaakt met honing en kaneelpoeder, indien regelmatig ingenomen, gaat de aftakeling van het ouder worden tegen. Neem vier eetlepels honing, een eetlepel kaneelpoeder, en drie kopjes water en maak er thee van. Drink drie of vier maal per dag een kwart kop. Het houdt de huid fris en zacht en houdt veroudering tegen. De levensspanne neemt toe. Huidinfecties: Breng honing en kaneelpoeder in gelijke delen aan op de aangetaste plekken, het geneest eczeem, ringworm en alle andere soorten huid-infecties.

Gewichtsverlies: Drink dagelijks s morgens een half uur voor het ontbijt op een lege maag en s nachts voor het slapen gaan, honing en kaneel in een kop kokend water. Bij regelmatig gebruik, reduceert het gewicht van zelfs de meest dikke persoon. Het regelmatig drinken van dit mengsel houdt het vet tegen zich op te bouwen in het lichaam, zelfs als de persoon een dieet met een hoog aantal calorie ën tot zich neemt. Vermoeidheid: Recente studies laten zien dat de suiker in honing eerder behulpzaam dan nadelig is voor de sterkte van het lichaam. Oudere mensen die honing en kaneel in gelijke delen innemen, zijn alerter en flexibeler. Milton die hiernaar onderzoek heeft gedaan, zegt dat een halve eetlepel honing, besprenkeld met kaneelpoeder in een glas water, dagelijks ingenomen s middag om ongeveer 3:00 uur, als de vitaliteit van het lichaam begint te verminderen, de vitaliteit van het lichaam binnen een week doet.

Honing en kaneel Echt Afvallen

Als je dit drie keer daags doet, wordt iedere chronische cholesterol genezen. Volgens informatie kan zuivere honing, dagelijks bij het buikcorrectie voedsel ingenomen, de klachten van cholesterol wegnemen. Verkoudheid: Degenen die lijden aan gewone of ernstige verkoudheid kunnen dagelijks, gedurende drie dagen, een lepel lauwwarme rijst honing innemen met kwart lepel kaneelpoeder. Dit proces zal de meeste chronische hoest en verkoudheid genezen, en de sinussen schoonmaken. Maag die van streek is: Honing ingenomen met kaneelpoeder geneest maagpijn en verwijdert maagzweren vanaf de wortel. Indigestie: (gestoorde spijsvertering door overlading. Kaneelpoeder gestrooid op twee theelepels honing en ingenomen voor het eten, verlicht zuurbranden en verteert de zwaarste maaltijden. Griep: Een wetenschapper in Spanje heeft bewezen dat honing een natuurlijk ingrediënt bevat dat de influenza bacillen doodt en de patiënt geneest van de griep.

honing en cholesterol

Cholesterol Verlagen Op Natuurlijke wijze snel En Effectief!

In Amerika en Canada hebben diverse verzorgingshuizen succesvol patiënten behandeld en ontdekten dat als je ouder wordt, de slagaders en aderen hun flexibiliteit verliezen en verstopt raken; maar honing en kaneel revitaliseren de slagaders en aderen. Kanker: Recent onderzoek in Japan en Australië heeft ontdekt dat kanker aan de maag en botten met succes is genezen door een mengsel van honing en kaneelpoeder. Patiënten die aan deze vorm van kanker lijden moeten dagelijks een eetlepel honing met een theelepel kaneelpoeder innemen, drie keer per dag, gedurende een maand. Artritis: Artritis patiënten kunnen dagelijks, s morgens en s avonds een kop heet water met twee lepels honing en een theelepel kaneelpoeder innemen. Als dat regelmatig wordt ingenomen kan zelfs chronische artritisgewrichtsontsteking worden genezen. In een recent onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Kopenhagen, werd ontdekt dat als de doktoren hun patiënten behandelden met een mengsel van een eetlepel honing en een halve oorsmeer theelepel kaneelpoeder voor het ontbijt, dat van de 200 mensen die zo behandeld waren, praktisch. Blaasinfecties: neem twee eetlepels honing en een theelepel kaneelpoeder in een glas lauwwarm water en drink het. Dit vernietigt de bacillen in de blaas. Cholesterol: Twee eetlepels honing en drie theelepels kaneelpoeder gemengd in theewater, werden aan een cholesterol patiënt gegeven, en men ontdekte dat het cholesterol niveau in het bloed, binnen de twee uur tien procent minder was.

Immuunsysteem: Het dagelijks gebruik van honing en maand kaneelpoeder versterkt het immuunstelsel en beschermt het lichaam tegen bacteriële en virale aanvallen. Wetenschappers hebben ontdekt dat honing diverse vitamines en ijzer in grote hoeveelheden bevat. Een constant gebruik van honing versterkt de witte bloedlichaampjes waardoor ze beter in staat zijn om tegen bacteriële en virale ziekten te vechten. Hartkwalen: maak een pasta van honing en kaneelpoeder, doe dat op brood in plaats van jam en eet het regelmatig als ontbijt. Het vermindert de cholesterol in de slagaders en redt de patiënt van een hartaanval. En voor degenen die al een aanval hebben gehad, als zij dit proces dagelijks volgen, worden ze mijlen ver gehouden van de volgende aanval. Regelmatig gebruik van dit proces bevrijdt je van ademnood en het versterkt de hartslag.

Lage cholesterol kan oorzaak zijn van hart- en vaatziekten!

Onderstaande is gebaseerd op een artikel die oorspronkelijk verscheen. Weekly world news en werd vertaald en bewerkt bovenbeenspieren door iemand die zich de bosheks noemt. Wie meer wil weten of vragen heeft kan die laatste aanspreken. Waarschijnlijk is de farmaceutische industrie niet blij dat dit gegeven de ronde doet. Er is ontdekt dat een mengsel van honing en kaneel de meeste ziekten kan genezen. Honing wordt in de meeste landen van de wereld geproduceerd. Wetenschappers accepteren honing als een effectief medicijn voor allerlei ziekten. Honing kan worden gebruikt zonder enige bijwerkingen voor diabeet patiënten. Weekly world News heeft de volgende lijst van aandoeningen gegeven die door honing en kaneel genezen kunnen worden en die zijn onderzocht door westerse wetenschappers.

Honing en cholesterol
Rated 4/5 based on 621 reviews