Check out, directeur, inkoop profiles, job listings salaries. Review learn skills to. Dit ga je doen. Directeur, inkoop bij Strukton Worksphere ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het landelijke inkoopbeleid naar een next level. View Hans Bonants profile on LinkedIn, the world s largest professional community. Hans has 9 jobs jobs listed on their profile.

directeur inkoop

Je hebt een universitaire opleiding. Je bent een ervaren verandermanager; initiatiefrijk en communicatief vaardig. Je creëert draagvlak voor nieuwe mogelijkheden en kansen en beschikt over een goed organisatiebewustzijn. Je bent een verbinder met een hands on mentaliteit. Je bent in staat strategische partnerships te ontwikkelen en beschikt over visie om deze next pathe level te krijgen. Je beschikt over 10 jaar relevante aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent in staat verschillende niveaus met elkaar te verbinden en de juiste klantbehoefte te (h)erkennen om te komen tot innovatieve en duurzame oplossingen met als doel het creëren van extra onderscheidend vermogen en duurzaamheid. Arbeidsvoorwaarden, een uitdagende en afwisselende functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer. Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Sollicitatieprocedure, gevaarlijk helaas deze vacature is reeds vervuld.

directeur inkoop

Directeur, inkoop, profiles, jobs, skills, Articles, salaries


Directeur Inkoop, namens onze opdrachtgever zoeken wij een strategisch ervaren en bevlogen directeur inkoop om het landelijke inkoopbeleid naar een volgend niveau te brengen, op strategisch inhoudelijk als ook op veranderkundig gebied. Locatie 's Hertogenbosch, vacature, als Directeur Inkoop ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het landelijke inkoopbeleid naar een next level. . je anticipeert op markt/productontwikkelingen met als doel voorop te liggen in de marktontwikkeling. Je ben een trendsetter in het toepassen van nieuwe concepten en uitvoeringsmethodes en je bent altijd scherp oog voor zowel de inkoopbehoeftes van het decentrale primaire proces alsook voor het integraal managen hiervan. De inkoopafdeling is samengesteld uit professionals die het vastgelegde inkoopproces optimaliseren, bewaken, begeleiden en ondersteunen. Je geeft hiërarchisch leiding aan het centrale inkoopteam bestaande uit een aantal inkoop-contractmanagers en geeft functionele sturing aan de regionale inkoopmanagers. Inkooptaken zijn verdeeld in enerzijds het centraal landelijk ingerichte team voor beleid, strategie en contractmanagement en anderzijds decentraal de tactische/operationele romee inkoop decentraal belegd binnen de regiobedrijven en landelijke projectorganisatie. Als Directeur Inkoop ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het landelijke inkoopbeleid naar een next level. . Werkzaamheden, zie hierboven bij vacature.

Directeur Inkoop, profiles, jobs, skills, Articles


Gratis taxatie en inkoop van diamanten en sieraden. Maak een afspraak en kom langs bij diamant Centrum voor een gratis beoordeling door onze diamant Expert. Mér kwaliteit tegen minder kosten. Inkoop is geen kwestie van goed onderhandelen, maar van goed inrichten. Op de juiste manier ingericht is inkoop ondersteunend aan uw andere processen. De grootste online aanbestederscommunity van Nederland. Met inkoopvacatures, nieuws, forum, agenda van en voor aanbesteders.

directeur inkoop

Onze vakkennis passen we toe op een doortastende en daadkrachtige wijze. Klik op lees verder! Onze ideeën, inspiratie en ontmoetingen, tijdens het werk en de vrije tijd ontmoeten onze adviseurs en managers veel mensen, en komen zij een veelvoud aan meningen en inspiratiebronnen tegen. Om hier uiting aan te kunnen geven bloggen onze adviseurs en managers regelmatig over deze momenten. Selecteer een artikel hieronder of gerookt ga naar onze blogpagina.

Directeur Inkoop verbranden / Logistiek / Supply Chain. Coördinatie van activiteiten die betrekking hebben op de supply Chain van leveranciers naar de eigen productie en wederverkopers, tot aan uitlevering aan de klanten. Postbus be amersfoort Telefoon (033) Fax (033) E-mail: info@ster- inkoop. Fantastisch product - met een geweldige service. Niets was teveel moeite - zelfs zover hun. Directeur, danny soons beantwoorde snel onze vragen. Dubex BV: Ohmweg 10: 9503 gw stadskanaal: tel : tel (bij storingen buiten kantoortijden) fax : btw nr NL004834057B01: kvk nr 02334448.

Directeur Inkoop (CPO)


Lees verder opleidingen, het volgen van een opleiding is doorgaans dé manier om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, trends en nieuwe inzichten op uw vakgebied. . Samen met uw docent en medecursisten bespreekt u de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied, relateert u deze aan uw bedrijfssituatie en wisselt u ervaringen uit. . Opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten die met beide voeten in de betreffende materie staan en vanuit een mensgerichte aanpak werken aan uw kennis, kunde en vaardigheden. Afgestemd op uw wens verzorgen we de opleiding in-house of op een aparte opleidingslocatie. De opleidingen van Yellow way kunnen op verzoek worden afgestemd op uw behoefte en uw specifieke situatie. Lees verder maak kennis met ons, mensen zijn uniek.

Ook bij Yellow way. Maar een aantal kenmerken hebben we zeker gemeen: we zijn deskundig, daadkrachtig, persoonlijk en eigentijds! Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Met een grote dosis enthousiasme en gedrevenheid. En de dingen die we doen, die doen we goed. Persoonlijk contact en passie staan bij ons hoog in het vaandel. Dát waarderen onze klanten.

Paul Kingma, directeur Inkoop - smeding Groenten en Fruit

Om deze reden is het van belang de eigen inkoopfunctie onder de loep te nemen. Wat de inkoopanalyse zo aantrekkelijk maakt is dat het in een kort tijdsbestek inzichtelijk maakt hoe de inkooporganisatie ervoor staat. Doordat Yellow way de inkoopfunctie niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief benadert, ontstaat er een goed beeld van het inkoopproces en krijgen organisaties controle over hun inkopen. . Natuurlijk bepaalt u groenten zelf uw ambitieniveau en in welk tempo u bepaalde verbeterstappen wilt doorlopen. Misschien heeft u het gevoel dat de medewerkers ervaringen in uw organisatie wel de juiste kennis en vaardigheden hebben, maar had u betere resultaten en minder verstoringen in de werkprocessen verwacht. Of u vermoedt dat werkzaamheden beter op elkaar kunnen worden afgestemd. Middels onze producten voor procesoptimalisatie is het mogelijk om onder andere het zelfsturende karakter van teams te verhogen, medewerkers te enthousiasmeren verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen presentaties, continue verbetering te implementeren, bewustwording bij de medewerkers te bereiken aangaande de eigen rol binnen de totale.

directeur inkoop

Raadgevers Recruitment, directeur Inkoop

Dit vraagt een combinatie van zorgvuldig plannen en pragmatisch kiezen. Maar hoe doe je dat? Lees verder human resources, hrm is én van de steunpilaren van uw organisatie en behoort een bijdrage te leveren aan uw resultaten. Gezond en tevreden personeel zorgt ook voor een juiste uitstraling richting de buitenwereld. Lees verder onze producten, onderstaand is een select aantal producten van Yellow way beschreven. Wilt u meer weten over deze of andere producten? Neem dan contact met ons. Inkoopscan, inzicht in wie wat inkoopt, voor welke bedragen dit gebeurt, hoeveel er wordt ingekocht en bij welke leveranciers is bepalend in hoe efficiënt de inkopen worden uitgevoerd. Bovendien kan zo gericht worden gestuurd om tot de benodigde kostenbesparingen te komen.

En wijsheid die we onze cursisten willen meegeven om hun pad voor de toekomst te kunnen plaveien. Inkoop en aanbesteden, mér kwaliteit tegen minder kosten. Inkoop is geen kwestie van goed onderhandelen, maar van goed inrichten. Op de juiste manier ingericht is inkoop ondersteunend aan uw andere processen. Betere prestaties én gemotiveerde collegas. Organisatieontwikkeling is een vakgebied waarbij mens en organisatie inrichting in balans dienen te zijn. Onze aanpak is deskundig, mensgericht en hands. Lees verder informatiemanagement, informatisering snel is geen doel op zich. Op de juiste wijze ingezet helpt automatisering een organisaties en teams excelleren.

Ron Woning, directeur Inkoop - director Purchase

Dubex bv, ohmweg 10 9503 gw stadskanaal tel (bij storingen buiten kantoortijden) fax, bTW nr NL004834057B01, kvk nr 02334448. E-mail, bij technische storingen buiten kantoortijden. Cp pallets, chemische Industrie pallets zijn CP1 tot CP9, sterk, uniform pallets. Variëren van CP1 1200mm x 1000mm om CP9 1140mm x 1140mm. Onze expertises, metafoor, yellow way is een (Chinese) metafoor voor het levenspad naar wijsheid. . Wijsheid die onze klanten nodig hebben om op voorsprong te blijven of te komen. Wijsheid die we zelf nodig hebben om onze klanten die voorsprong te kunnen blijven geven.

Directeur inkoop
Rated 4/5 based on 693 reviews