Dat die bak patat wel 2,50 waard is en mijn compiler add-on nog niet eens 1 euro? De grap is dat je die compiler add-on kan kopieren, en de patat niet. Dat kleine software tooltjes eerst 5000 waren is ook absurd, maar dat het nu perse gratis moet zijn is de andere kant van het verhaal. Maar mentaliteitsverandering dwing je niet af door steeds harder te schreeuwen dat het zo fout. Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn. En dat is mijn punt: er wordt geprobeerd om mensen 'terug in het hok' te krijgen door ze steeds harder te schoppen, en daarmee bereik je denk ik precies het tegenovergestelde. Hier ben ik het wel gedeeltelijk mee eens. Zoals eerder gezegd, als iemand gaat eisen dat brood gratis is en dat er geen politie meer moet zijn en dat je mensen vriendelijk moet gaan proberen te bewegen om alsjeblieft toch gewoon te betalen dan is dat belachelijk.

onderzeeer den helder raadt het al, ze ligt gewoon die 2 euro neer. Waar zit het hem nou het verschil?

Ja, het is gechargeerd maar strikt genomen zeg je dus dat die winkelier niet halsstarrig bij zijn gelijk moet blijven "Dat geldt voor iedereen immers, en een winkelier is ook iedereen. Toch klinkt het met brood opeens heel gek en iedereen zal het voorbeeld belachelijk vinden, terwijl met software of andere media ik me opeens schuldig moet gaan voelen omdat ik diezelfde euro vraag? Ik aankomen had een eye-opener jaren geleden toen ik bij de snackbar zat. Ik voelde me inderdaad schuldig dat ik voor mijn software 1 euro vroeg. 1 euro, voor iets dat niet eens zo gek lang geleden makkelijk 500 zou kosten (een gespecialiseerde compiler add-on). Veel klachten, het moest gratis zijn. Want gcc was veel meer software en dat was ook gratis, hoe kon ik zo evil zijn om een hele euro te vragen met die rotkop van. Dus enigszins uit het veld geslagen zit ik daar bij die snackbar. Komt een meisje binnen en zegt; "1 patatje graag". Jongen achter de snackbar: "das 2,50 dan". Echt, zonder blikken of blozen, meteen met een bedrag komen.

onderzeeer den helder

Downloadverbod komt stap dichterbij - it pro


Wat je niet moet capitool doen is halsstarrig bij je gelijk blijven (ook al heb je dat) en hem met dreigementen jouw voorwaarden door zijn strot douwen. Tsja, aan de ene kant ben ik het er wel mee eens dat veel bedrijven "toen ze nog konden" andersom misbruik maakte en absurde prijzen hanteerde, of meer recent draconische drm maatregelen hanteren. Aan de andere kant, ik kan best ook vinden dat brood gewoon gratis moet zijn. Maar die vervelende winkelier blijft maar beweren dat ik tenminste een euro ervoor moet betalen en dan eerst bij de kassa moet afrekenen. Die voorwaarden ben ik het niet mee eens. In de rij staan bij de kassa vindt ik zonde van mijn tijd, en voedsel (brood in het bijzonder) is een primaire behoefte en ik vind echt dat het gewoon gratis moet zijn. De winkelier mag blij zijn met de eer dat ik voor zijn brood kies. Maar ja, die winkelier blijft me maar die voorwaarden door de strot duwen (euro'tje neerleggen en bij de kassa afrekenen) en dreigt met de politie en een winkelverbod als ik het brood toch meeneem.

Sex, den, helder, free sex, den, helder, sex in, den, helder, den


De kruisers, lengte 130 en breedte 21 meter, liggen gedeeltelijk ondersteboven, getordeerd op de bodem. Duikdiepte 25 -32 meter. Kursk, ook wel het kristalwrak genoemd. Op 28 augustus 1912 verging het schip in een zware storm met een lading kristal, glaswerk en een groot monument ten onder. Het peperdure bacarat kristal was bestemd voor de laatste Tsaar van Rusland, nicolaas. Het monument was bestemd voor de honderdjarige herdenking van de slag van Borodino. Dat was de overwinning van Napoleon op de russen. Er is op dit wrak geen duikverbod maar een bergingsverbod, wat de kustwacht scherp in de gaten houdt. Leerdam, vrachtschip/passagierschip dat voorin de lading had en achterin de passagiers.

onderzeeer den helder

Heeft vroeger drie masten gehad, die half naast het wrak liggen. De ouderdom schatten we op 150 jaar. Goed herkenbaar zijn de twee dek lieren waarmee de zeilen werden gehesen. Grote open laadruimen waar je doorheen kan zwemmen. Veel vis, prachtige begroeiing. De lengte van dit stalen wrak is ca 75 meter bij 10 meter breedte.

Koningin Regentes, groot passagiersschip wat nu in stukken gebroken ligt in diep water 40 50 meter 50 mijl uit. Kruisers: Aboukir, Cressy en Hogue. Beroemde gebeurtenis uit de eerste wereldoorlog waarbij de onderzeeer U-9 op 22 september 1914 in een zeer kort tijdbestek drie slagschepen tot zinken bracht. Afhankelijk van andere schepen ter plekke wordt een van deze kruisers bezocht. Kanonnen steken uit het wrak. Veel grote vis, kabeljauwen van meer dan 1 meter en mogelijkheid om door gedeelten van het wrak heen te zwemmen.

11 Absolutely best fat Burner Pills At gnc (updated 2018)

Het wrak is prachtig begroeid en eruit veel grote vis. De lengte is meer groenten dan 130 meter, breedte 20 meter en de duikdiepte is tussen de 34 42 meter. Het wrak staat gebroken recht op zn kiel. 65 meter lang kustschip dat in 1969 is gezonken. Het wrak staat rechtop en heeft een vrij toegankelijk stuurhuis en bemanningverblijf. Duikdiepte 22 28 meter. Klipper, recht voor hoek van Holland, net buiten de vaargeul ligt op een diepte van 24 30 meter.

onderzeeer den helder

17 best, kruidenthee images on Pinterest tea time, herbal

Durward, het 106 meter lange pillen vrachtschip staat recht op zn kiel. Ketels en delen van de machinekamer zijn vrij toegankelijk. De bovenbouw is afgebroken ligt aan bakboordzijde naast het wrak. Duikdiepte tussen 24 30 meter, vaak goed zicht. Elbe, groot duits passagiersschip, gezonken op aanvaring met de Engelse kolenboot Crathie. Bij deze scheepsramp verloren 354 mensen het leven. Veel zilveren en porseleinen serviesgoed en patrijspoorten worden er nog gevonden.

Caw guan sia (Tinwrak dit vrachtschip was kwam uit de oost toen het in dichte mist in aanvaring kwam met de leerdam. 90 meter lange wrak ligt op 30 meter. Het deels in het zand liggende wrak heeft onder een lading bamboe ook broodjes tin van 32 kilo per stuk. Linieschip met 60 stukken geschut. Vergaan tijdens de zeeslag bij Kamperduin op oor Britse oorlogsschepen. Uit de bodem steken gietijzeren kanonnen houten balken en stukken van de kiel. Wat hier gevonden wordt is echt antiek en krijgt. Een plaats in het scheepvaart museum.

13 tips tegen wallen en donkere

Ameland, stoomschip gezonken door aanval van een schouder U-boot op 18 februari 1940. Duikdiepte ca 24 35 meter. Het wrak staat mooi rechtop. De achterkant is beschadigd. Veel wit hotelporselein, bierflessen en jeneverkruiken. Het wrak ligt in de eurogeul waardoor er een duik en visverbod. Bruine bank, een ondiepte in het midden van de noordzee tussen Engeland en Nederland. Hier liggen verschillende interessante wrakken (diepte tussen 25 40 meter) die afhankelijk van de eventuele wensen van de opvarenden kunnen worden aangedaan. Meestal is hier goed zicht.

Onderzeeer den helder
Rated 4/5 based on 505 reviews