De nederlandse Obesitas Kliniek is de grootste en meest gespecialiseerde. Nederlandse Obesitas Kliniek. De app is ontwikkeld voor patiënten van de nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) en is ondersteunend aan de behandeling. Ethiek in de kliniek. 25 jaar adviezen van de commissie voor medische ethiek, faculteit Geneeskunde,. Privé kliniek voor plastische chirurgie, dermatologie, oogheelkunde, dieetleer, obesitas kliniek.

in Nederland de grootste en meest. The latest Tweets from Ned Obesitas Kliniek obesitasNL).

Fr 08:30 18:00, about, privé kliniek voor plastische chirurgie, dermatologie, oogheelkunde, dieetleer, obesitas kliniek en vasculaire chirurgie. Description, privé kliniek voor plastische chirurgie, dermatologie, oogheelkunde, dieetleer, obesitas kliniek en vasculaire chirurgie. 1.16 km, robbe dierckx Films. Dorpsstraat 24a, oud-heverlee, 3050, belgium, professional Service.11 km, moeys alex bvba. Nijvelsebaan 215, korbeek-dijle, 3060, belgium, professional Service.17 km, boomhoofd. Adjudant Harboortstraat, heverlee, 3001, belgium, professional Service.54 km, baou bouw Advies. Noorddonk 84, Steenbergen, 4651zb, belgium, professional Service.9 km, fabLab leuven. Celestijnenlaan 300, heverlee, 3001, belgium, professional Service.11 km Schoonheidssalon every'body beekstraat 63, neerijse, 3040, belgium beauty salon, beauty/Cosmetics Company, professional Service.16 km wouters 4 Elektro. Feremanslaan 13, leuven, 3001, belgium Electrician, Shopping retail, Professional Service.3 km Jens wauters bvba oude baan 58, bertem, 3060, belgium Electrician, Professional Service.43 km Syscom Tervuursesteenweg 159, bertem, 3060, belgium Commercial industrial, computers, Professional Service.63 km Arboriginal boomverzorging waversebaan 164, maagpijn heverlee, 3001.

Obesitas, kliniek obesitasNL) Twitter


Nederlandse Obesitas Kliniek. Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen vergroot tandheelkunde of psychiatrie). We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more, bogaardenstraat 49c, oud-heverlee, 3050, belgium, get Directions. Add phone number, add link to website, categories. Hospital, professional Service, now, closed, work hours, mO 08:30 griep 18:00. Sa closed, tU 08:30 18:00. Su closed, wE 08:30 18:00, tH 08:30 18:00.

Behandeling - zelfhulp en lotgenotencontact


Oorzaken, gevolgen en behandeling. Kinderen en jongeren met overgewicht. Als je te dik bent. Werkboek om samen met je ouders aan je gewicht te werken. Anders eten en meer bewegen. Handleiding voor ouders van dikke kinderen.

Door dik en dun. Alles over anorexia en boulimia. Anorexia nervosa overwinnen in 13 stappen. Uit de ban van eetbuien. Een weg naar jaar balans in je leven. Ik eet als niemand het weet. Over boulimia nervosa en wat je er aan kunt doen.

Over anorexia nervosa en wat je er aan kunt doen. Overgewicht en obesitas, volwassenen,. Voor iedereen die zichzelf te dik vindt. Beter omgaan met overgewicht. Uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum.

Meer nieuws van Het Belang van Limburg

Tot slot is een medische check-up vloeibaar door bijvoorbeeld je huisarts altijd belangrijk in geval van eet- en gewichtsproblemen. De volgende boeken worden vaak gebruikt in het kader van zelfhulp. Wil je graag een voorsmaakje? Google books kan je boeken soms (deels) inkijken. Waarom je te veel eet en hoe je daarmee kunt stoppen. Richtlijn terugvalpreventie anorexia nervosa. Werken met een signaleringsplan ter preventie van terugval bij patiënten met anorexia nervosa. Boulemie en eetbuien overwinnen in 10 stappen. Gids voor herstel van eetstoornissen.

10 Tips om te Snel Klaarkomen Vanavond nog te vernietigen

Zowel voor eetstoornissen als voor overgewicht en obesitas bestaan er tot slot ook fora op internet waar je mee kunt discussiëren over bepaalde onderwerpen of om steun en hulp kunt vragen. Kijk hiervoor zeker eens bij onze 'links'. Uit het voorgaande blijkt dat zelfhulp een hypercholesterolemie belangrijke bijdrage kan leveren aan het herstelproces van je eet- of gewichtsprobleem. Wanneer de zelfhulp echter onvoldoende verandering en vooruitgang met zich meebrengt, is het belangrijk om toch de stap naar de professionele hulpverlening te zetten. Onder het topic 'behandelmogelijkheden' vind je in welke verschillende vormen en settings dit allemaal kan. Onder het topic 'verwijshulp' lees je vervolgens hoe eetexpert je kan helpen bij het vinden van een hulpverlener. Je wacht best niet te lang om deze stap te zetten. In het algemeen kan gezegd worden dat als een persoon gedurende een drietal maanden ernstig geprobeerd heeft om aan zijn gedrag te werken maar verandering uitblijft, dat dan gespecialiseerde hulpverlening gezocht dient te worden. Er zijn ook een aantal situaties waarin je best direct de stap tot professionele hulpverlening zet, bijvoorbeeld wanneer je lichamelijke toestand zorgwekkend is en er overige psychische problemen zijn waar je mee kampt.

Deze zelfhulpgroepen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het herstelproces doordat ze een bevorderend effect kunnen hebben op de motivatie, de (h)erkenning en vergroot het doorbreken van het sociaal isolement. Er bestaan ook specifieke nazorgzelfhulpgroepen voor mensen die reeds voldoende van hun eetstoornis hersteld zijn en vooral willen werken aan terugvalpreventie. Zulk een zelfhulpgroep wordt meestal begeleid door een ervaringsdeskundige, iemand die in het verleden zelf geworsteld heeft met een eetstoornis en van hieruit anderen wilt motiveren en begeleiden om de eetstoornis ook te overwinnen. Een goede ervaringsdeskundige is voldoende hersteld van zijn/haar eetstoornis, heeft de nodige inzichten en vaardigheden verworven en weet dat zijn/haar eigen ervaring en achtergrond niet als norm voor anderen geldt (W. Zon ervaringsdeskundige kan de deelnemers steun en uitzicht op verbetering geven en laten zien dat dit een haalbaar doel. Anderzijds kunnen zelfhulpgroepen ook minder gewenste gevolgen hebben doordat men van elkaar trucs kan leren of er in de groep onvoldoende voorbeelden aanwezig zijn van mensen die reeds voldoende hersteld zijn van hun eetstoornis. Dit kan echter ook gebeuren in een kliniek voor eetstoornissen (G.

10 Tips om Snel

Zelfhulp is voor veel mensen die lijden aan een eet- of gewichtsprobleem vaak het eerste stadium van het herstelproces waarin ze terecht komen. We zien dat veel patiënten het eerst zelf willen proberen om op eigen kracht uit het probleem te komen. Hierbij maken ze vaak gebruik van informatie die ze op internet of in happiness boeken vinden. Ben je zelf op zoek naar interessante zelfhulpboeken over eet- en gewichtsproblemen? Dan vind je verderop vast enkele interessante titels. Ben je op zoek naar interessante websites? Kijk dan zeker eens bij onze 'links'. Lijd je aan een eetstoornis, dan bestaan er ook zelfhulpgroepen waar je informatie en ondersteuning kunnen krijgen, alsook in contact kunnen komen met lotgenoten en naar (wekelijkse) bijeenkomsten kunnen gaan.

Obesitas kliniek leuven
Rated 4/5 based on 538 reviews